vl000375: Algemene Centrale Boom 1894-1957 - Oyen, A. - Soyez
"Vlag van de Algemene Centrale Afdeling Boom, 1894-1957. Centraal op een rood veld, op een schild: het symbool van de Algemene Centrale. Aan de vluchtzijde: een fakkel. Onder het schild: een ketting en een gordel met gesp. Het schild is omgeven door ornamenten en gebladerte. Onderaan, op een banderol: de plaatsnaam en twee jaartallen, 1894, 1957. Goudkleurige franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"