fo030789: Jerzy Maksymiuk; Muziek, Dirigenten; Festival van Vlaanderen - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van de Poolse dirigent Jerzy Maksymiuk tijdens een repetitie met orkest. Gent, 1982. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"