pk002930: Happy at home, Ujjain India, 2004 - De Clercq, Marc
"Een prentbriefkaart, reproductie van een foto met de afbeelding van een zittende man poserend in zijn huis. Fotograaf Marc De Clerq. Tekst achterzijde: Happy at home, Ujjain India, 2004. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"