Opleidingsprojecten : sleutel tot reïntegratie? : evaluatieverslag vanuit de dienst socio-professionele reïntegratie van het O.C.M.W. - Brussel - Flamend, Sabine (Brussel: HISKWA, 1990)
"Sabine Flamend"