fo006918: Portret van Lenin & Stalin - Keystone
"Zwart-witfoto van Lenin en Stalin in Moskou, USSR, oktober 1917. Foto gepubliceerd naar aanleiding van een ziekte van Stalin, 4 maart 1953. Opschrift achteraan: Staline gravement atteint. Radio-Moscou annonce ce matin que Staline, atteint d'h morragie cérébrale, est partiellement paralysé. Staline avec Lénine peu après la Révolution d'octobre 1917."