af006292: Pixels voor punten - Armoedevereniging SOMA
"Affiche uitgegeven in 2008 door Armoedevereniging SOMA voor gratis gebruik van huiswerkcomputers op woensdagnamiddag, voor kinderen en jongeren die thuis geen pc hebben. Tekst: Pixels voor punten. Kinderen en jongeren verdienen gelijke kansen in het onderwijs. Elke woensdagnamiddag bieden wij in de Soma van 15u tot 20u huiswerkcomputers aan voor kinderen en jongeren die hun huiswerk op de computer moeten maken, maar er thuis geen hebben. Kan jij deze hulp gebruiken? Neem dan contact met ons op. Dan maken we afspraken. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"