fo008498: Toespraak van Gust Wallaert op een statutair congres van de CMB - Vandercam, Serge
"Zwart-witfoto van de toespraak van Gust Wallaert op het 45ste statutair congres van de CMB (Centrale der Metaalbewerkers van België) te Brussel, 2 tot 4 juli 1954. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"