fo028154: Londres - Krull, Germaine
"© Succesion Germaine Krull, Museum Folkwang Zwart-witfoto van een haven met een aantal binnenschepen en een zeeschip. Londen. Jaren 1920. Germaine Krull. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"