fo005104: Hendrik Steps op de begrafenis Elisabeth Van Elsen
"Zwart-witfoto van Hendrik Steps op de begrafenis van Elisabeth Van Elsen. Uitvoering van de Last Post na de lijkrede. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"