dip000200: Algemeene Centrale
"Certificaat, met daarop de tekst: De Kinderen der Koloniën van onderlingen Bijstand bedanken de Algemeene Centrale die aan hen gedacht heeft. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"