med001711: IUSY
"Een plastic reversspeld in de vorm van een halve cirkel met onderaan een band met daarop de tekst: IUSY Stockholm 1950. IUSY, International Union of Socialist Youth. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"