fo019455: Studenten, Amada
"Zwart-witfoto van een themanummer van het tijdschrift Alle macht aan het Volk van de Derde Wereld Beweging. 1970. Black Panther Party, All power to the people FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"