af004272: Jouw brief kan Muhammads leven veranderen. Doe hier mee aan Amnesty’s schrijfmarathon - Amnesty International Vlaanderen; Verleyen, Han
"Affiche uitgegeven in 2015 door Amnesty International Vlaanderen voor hun schrijfmarathon. Afbeelding: man houdt envelop voor de mond. Tekst: Jouw brief kan Muhammads leven veranderen. Doe hier mee aan Amnesty’s schrijfmarathon. De Oezbeekse journalist Muhammad Bezkhanov werd gefolterd en zit een gevangenisstraf van 15 jaar uit omdat hij zijn mening uitte. Jij bent vrij om te zeggen en schrijven wat je wil. Gebruik die vrijheid en schrijf hier in de bibliotheek een brief aan de Oezbeekse autoriteiten. Je kan ook een kaartje sturen naar Muhammad zelf om hem een hart onder de riem te steken. Dat moet wel in het Oezbeeks om hem te bereiken – je vindt hier ook een voorbeeldtekst. Op www.schrijfmarathon.be kan je ook voor andere mensen in nood schrijven. Doe mee, want jouw brief kan levens veranderen! V.U./E.R. Amnesty International Vlaanderen vzw, Han Verleyen, Kerkstraat 156, 2060 Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"