pk000970: Gelijke kansen, Hij en zei, 't Is de taak van allebei - De minister van Tewerkstelling & Arbeid en Gelijke-Kansenbeleid; Raad van de Gelijke Kansen voor Mannen en Vrouwen
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend een jonge man met voor hem de afbeelding van een papflesje. Bovenaan de tekst : De baby een flesje geven. Daar geniet ik van. Tekst achteraan : Kent u een wet die zegt dat mannen hun baby de fles niet mogen geven ? En is een vrouw misschien beter gebouwd om af te wassen ? Onzin natuurlijk, maar als u even rondkijkt lijkt het soms wel zo. Misschien moeten we maar 's gewoon beginnen doen en samen de klus klaren. Maakt het leven een stuk aangenamer. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"