fo029322: Papierrapers - Muns, R.
"Zwart-witfoto van drie papierrapers met hun steekkar, 26 april 1940. Als gevolg van W.O.II verminderde de toevoer van grondstoffen voor de papiernijverheid, de rapers konden zo wat verdienen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"