af004596: Een avond over Zuid Afrika - Vrede; De Smet, André
"Affiche uitgegeven in 1977 door Vrede voor een informatieavond over Zuid-Afrika. Afbeelding: tros druiven. Tekst: Een avond over Zuid Afrika. Vrijdag 6 mei - zaal VMS Arme Klarenstraat om 20 uur - inkom 30 fr. - 3pas: 20 fr. Inrichter: Vrede vzw (studie- en infocentrum voor vredes- en ontwikkelingsproblematiek) m.m.v. Oxfam Wereldwinkel. Spreker: Willy Courteaux, journalist bij Humo. Film: Last Grave at Dimbaza. Ver. Uitg.: A. De Smet Meibloempjeslaan 8 Oostende. Vrij v. zegel art. 198. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"