af016734: Multatulikring Gent 1967, Gilda roept Mae-West - S.M. Het Licht; Multatulikring (Gilda roept Mae-West, spektakel-experiment : programma, Feestzaal Vooruit, 93e speeljaar 1966-1967)
"Affiche uitgegeven in 1967 door Multatulikring voor de toneelopvoering 'Gilda roept Mae-West' op 18, 20, 25, 27 februari en 4 maart 1967 in de Georges Nachezzaal in het feestlokaal Vooruit in Gent. Een spektakel-experiment van Michel Parent. Algemene leiding Rudi Van Vlaenderen en met medewerking van bijna het ganse gezelschap. Geïllustreerd met een afbeelding van Jan Verwest uit 1964. Onderaan rechts een fiscale zegel met een waarde van 1 BEF afgestempeld door stad Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"