fo027527: NCOS project - 2437, Organisatie van de comités del VASO DE LECHE in het district COMAS, Peru, een realisatie van APDES - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 2437; Kleurenfoto, van de afsluiting van het opleidingsprogramma. Uitreiking van de getuigschriften. NCOS project - 2437, Organisatie van de comités del VASO DE LECHE in het district COMAS. 1990-1994. Een realisatie van APDES; Asociacion de Romacion y Desarrollo Social Land/Regio: Peru; Code: PERU; Projectnaam: Organisatie van de comités del VASO DE LECHE in het district COMAS; Series: Projectnummer: 2437; Land/Regio: Peru; Code: PERU; Projectnaam: Organisatie van de comités del VASO DE LECHE in het district COMAS; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"