fo025704: De dag dat het kampioenschap van België verreden werd
"Collection: Foto's van Romain Deconinck op de filmset; Zwart-witfoto van een scène met Romain Deconinck uit de televisiefilm De dag dat het kampioenschap van België verreden werd uit 1978, door D. Poppe geregisseerd. Deze BRT-productie vertelt het verhaal van Rol van Mong, dit is een socialist met een grote mond in een stuk over de verzoening tussen de 'witten' en de 'zwarten' in een sinds de oorlog verdeeld dorp. Series: Foto's van Romain Deconinck op de filmset; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"