fo002422: Mijnramp Marcinelle - Roghes; Hespel, Roger
"Zwart-witfoto van de begrafenis van de mijnwerkers na de mijnramp in Marcinelle, augustus 1956. Zicht op de begrafenisstoet. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"