fo025563: Gevraagd: Deftige kuisvrouw
"Collection: Foto's van taferelen; Zwart-witfoto van een tafereel uit Gevraagd: Deftige kuisvrouw, een toneelstuk dat in 1962 tot 1963 werd opgevoerd o.l.v. Romain Deconinck. Series: Foto's van taferelen; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"