794.272: Dossier betreffende een [eerstejaars]kadervorming animator [van de federatie Kortrijk] op 20-23/02/1996 in Nieuwpoort. - vzw Zonnige Uren
"Collection: 794: 794: Archief van vzw Zonnige Uren; Series: 794: Archief van vzw Zonnige Uren; Level of description: File"