af017341: Buitengewoon kunstconcert door het blad Vooruit aan zijn lezers kosteloos aangeboden - Het Licht; dagblad Vooruit (1954)
"Affiche uitgegeven in 1954 door dagblad Vooruit voor een concert. Tekst: ZONDAG 12 DECEMBER 1954 TE 10.30 UUR IN HET FEESTLOKAAL VOORUIT ST. PIETERSNIEUWSTRAAT (GROTE ZAAL) BUITENGEWOON KUNSTCONCERT DOOR HET BLAD Vooruit AAN ZIJN LEZERS KOSTELOOS AANGEBODEN. MEDEWERKING VAN: Het gemengd koor Anseele Vrienden, Mej. R. De Brauwere PIANISTE, M. Colbrandt TENOR, Vander Bruggen Maurice FLUIT, Van Driessche André HOORN, Wullaert Raoul CLARINET, Reynebau Emiel SAXOPHONE, (De laatste vier laureaten van de Harmonie Vooruit). Op het programma werken van: Jef Vander Meulen, P. Lebrun, Jan Broeckx, Händel, Massenet, Verdi, Lalo, Puccini, Mascagni, Mendelssohn, Hullebroeck. Drukk. « Het Licht », Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"