af014572: Vormingsdag Derde Wereld - EPO; AIB; Internationale Solidariteit
"Affiche uitgegeven in 1980 door de Anti-Imperialistische Bond (AIB) voor ontwikkelingssamenwerking. Afbeelding: kaart van de ontwikkelingslanden. Tekst: Vormingsdag Derde Wereld. Ter voorbereiding van de 11.11.11.-aktie. Zaterdag 30 augustus van 10 tot 17.30 u Pastoraal Centrum De Merodestraat 18, 2800 Mechelen. Organisatie: Anti-imperialistische Bond Rogierstraat 179, 1030 Brussel Tel.: 02-217.51.54. Lay-out EPO, Lange Pastoorstraat 25-27, 2600 Berchem. V.U. vzw Internationale solidariteit, Rogierstraat 179, 1030 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"