af002339: Literaire avond - Socialistische Studiekring (1975)
"Affiche uitgegeven in 1975 door de Socialistische Studiekring voor een literaire avond en een tentoonstelling. Afbeelding: zwart-witfoto van twee mannen in de sneeuw. Tekst: SOCIALISTISCHE STUDIEKRING. Dinsdag 22 april om 20 uur LITERAIRE AVOND. SIMON VINKENOOG. LOUIS PAUL BOON. JOHN BULTINCK Moderator. PROJECTTENTOONSTELLING. MAP B - PAN - 20* 75*. Herman Schepens. Pol Verheylezoon. INLEIDING: PROF. DR. F. VYNCKE. De tentoonstelling is open op zondagvoormiddag 27 april en 4 mei van 10 tot 13 uur. FEESTPALEIS VOORUIT ST.-PIETERSNIEUWSTRAAT GENT. ZEGEL AAN KEERZIJDE. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"