af013969: 3de plaats Vlaamse Raad Kathy Lindekens. Hart tegen Hard. SP 3 sterk en sociaal - SP Antwerpen; Beckers, Pedro
"Affiche uitgegeven in 1999 door de Socialistische Partij (SP) Antwerpen voor de Vlaamse verkiezingen. Tekst: 3de plaats Vlaamse Raad Kathy Lindekens. Hart tegen Hard. SP 3 sterk en sociaal www.sp.be. V.u. Pedro Beckers p/a Everaertsstraat 105 2060 Antwerpen. Verkiezingsdrukwerk. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"