af006888: Luc Verbrugge - SP; Vanlerberghe, Myriam (1991)
"Affiche uitgegeven in 1991 door de Socialistische Partij (SP) (Tielt) voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Luc Verbrugge. Tekst: Luc Verbrugge 1e OPVOLGER KAMER SP REKEN EROP. Wetgevende Verkiezingen 24/11/91 - Verantw. Uitg.: M. Vanlerberghe, Veldstraat 104 bus 1 8800 Roeselare. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"