Wet Gelijke Behandeling. Diskriminatieperikelen en het CDA - Wansink, Hans (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Hans Wansink Fonds Suzan Daniel (FSD)"