fo023962: Verkeer, Openbaar vervoer, Trein - Telemans, Dieter
"©Dieter Telemans Zwart-witfoto van wachtende mensen op het perron terwijl een trein klaarstaat om te vertrekken. Jaren 1995-1999. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"