af004388: Wonen en woonomgeving vanuit vrouwen bekeken - Jageneau, Marleen; Ecomat; Federatie Vrouwenwerking Elcker-Ik (1984)
"Affiche van Marleen Jageneau uitgegeven in 1984 door de Federatie Vrouwenwerking Elcker-Ik voor een studiedag. Afbeelding: tekening van een vrouw die met hoofd en schouders door een uiteenbarstend huis steekt. Tekst: Wonen en Woonomgeving vanuit Vrouwen bekeken. 13 okt. '84 studiedag 10u-17u De Warande Turnhout. verantw. uitg. Federatie Vrouwenwerking Elcker Ik Breughelstr. 31-33 Antw. inl. 03/218 65 60 - 016/23 96 92. ecomat merchtemse steenweg 56 1810 wemmel tel. (02) 460 18 68. Reclametekst: ASLK. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"