af004021: Muziek in beeld. When the Road Bands. Jasmine Dellal / USA / 2006 / 109 min / Nederlands ondertiteld - Wereldculturencentrum Zuiderpershuis; Mols, Dora
"Affiche uitgegeven in 2007 door het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis voor de filmvertoning van When the Road Bends... Tales of a Gypsy Caravan. Tekst: Muziek in beeld. When the Road Bands. Jasmine Dellal / USA / 2006 / 109 min / Nederlands ondertiteld. Wo 28 november 2007 - 20u30, 5 vvk - 8 kassa. Wereldculturencentrum Zuiderpershuis vzw, Waalse Kaai 14, 2000 Antwerpen. Res. & info: 03/248 01 00 – reservatie@zuiderpershuis.be – www.zuiderpershuis.be. Het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis vzw werkt met de steun van de Vlaamse overheid, de provincie Antwerpen, de stad Antwerpen en DGOS Belgische Ontwikkelingssamenwerking. Verantwoordelijke uitgever: D. Mols, Timmerwerfstraat 40 • Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"