af008167: 12 uren voor Palestina en Jan Cools - AIB Gent; De Meirsman, Werner
"Affiche uitgegeven in 1989 door de Anti-Imperialistische Bond (AIB) Gent voor solidariteit met Palestina. Afbeelding: gezicht met keffiyeh en open mond. Tekst: 12 uren voor Palestina en Jan Cools. 14 u aanvang. 15 u kinderanimatie. 15 u getuigenissen vrouwendelegatie AIB-brigadisten. 18.30 u slothappening dr. Amy, Steunkomitee Jan Cools, PLO-vertegenwoordiger, optreden Wallid. 21 u optreden van Rai-Express, fuif. 8 april 1989 zaal Nova St. Bernadettestraat 136 St. Amandsberg. Prijzen: nm 100 Fr (kinderen 30 Fr); Fuif: VVK: 150 Fr, kassa: 180 Fr; Kaarten in VVK: Wereld-Winkel, Fnac. Doorlopend: theesalon - stands - hapjes. Organisatie: A.I.B. VU: Werner De Meirsman - St. Simonstr. 23 - Gentbrugge. Vrij van zegel: art. 198. S.V. De Warmoezenier Rechtstreekse verkoop van verse biologische produkten Kasteellaan 58 Gent open: dond. en vrijd. van 8 tot 17 uur dond. van 19 tot 21 uur; De Morgen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"