pk001410: Aids - Sergejevich, Valerij; Maison de la Culture de la région de Mons (1992)
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend de naakte romp van een persoon, ruggelings, en in plaats van een hoofd een brandende wiek (als een kaars). Op de achtergrond de titel 'aids'. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"