af000487: Nee aan wegwerpverpakking! - Desmet, Karina; BJN-afdeling Roeselare
"Affiche van Karina Desmet vermoedelijk uitgegeven in 1975 door de Belgische Jeugdbond voor Natuurstudie (BJN) Roeselare tegen wegwerpverpakking. Tekstballonnen: En, mevrouw, zoveel voordeliger, handiger in gebruik en geen omspoeling meer! Haha. Ik heb de winst en zij de afval. Tekst: Nee aan wegwerpverpakking! Plastiek: niet afbreekbaar of opnieuw te gebruiken. Blik: opnieuw in omloop te brengen. Glas: na omspoeling terug te gebruiken. Op politiebevel niet op straat werpen. Verantwoordelijke uitgever: Belgiese Jeugdbond voor Natuurstudie, p.a. Batavialaan 49, Roeselare 8800. Ontwerp: K. Desmet. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"