fo010764: Herdenking 70 jaar Emile Vandervelde - Verberkt, Adolf
"Zwart-witfoto van de plechtigheid voor de herdenking 70 jaar Emile Vandervelde in Gent. Zicht op de muzikanten. Ervoor een vlag met opschrift: Vrijheid Eenheid Solidariteit. Onderaan links als toeschouwer August Balthazar. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"