fo001195: Guldensporenherdenking - Waro
"Zwart-witfoto van de Socialistische Arbeidersjeugd Vlaanderen (SAV) in de optocht door de straten op de Guldensporenherdenking te Kortrijk op 9 juli 1939. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"