572.3.03.00048: Dossier inzake de toekenning van de prijs René Rylant 1995 aan Will Ferdy. - Hoger Leven
"Collection: Hoger Leven; Biografie: Hoger Leven vzw is de overkoepelende vereniging van de socialistische socio-culturele kringen, sportieve verenigingen en jeugdorganisaties in Hoboken. De vereniging werd gesticht op 15 maart 1953, onder impuls van Albert Veraa, met als doel ‘door alle middelen de ontwikkeling te bevorderen van de verschillende culturele en kunstuitingen in de verschillende afdelingen van de BSP- afdeling Hoboken’. Allerhande culturele activiteiten en manifestaties werden georganiseerd waarvan de opbrengst werd uitgekeerd aan de aangesloten verenigingen. Over de jaren verkreeg Hoger Leven een grote uitstraling en bekendheid in het Hobokense. In 1990 overkoepelde de vzw 19 socio-culturele en sportverenigingen met in totaal meer dan 2500 leden. De vereniging is tot op de dag van vandaag actief. Level of description: Item; Series: 572.3.03: Prijs René Rylant"