Over homofilie : maandelijkse verzameling krantenknipsels op het terrein van homofilie en homoseksualiteit (Amsterdam: HaHo)
"Fonds Suzan Daniel (FSD)Periodiciteit : maandelijksRedactie : PB 9125, 1017 Amsterdam"