af007458: Werkloosheid, korruptie, kapitalisme, fascisme. Genoeg! Stem PVDA-AE - PVDA-AE; Eligius, Marie-Rose
"Affiche uitgegeven in 1995 door de Partij van de Arbeid - Antifascistische Eenheid (PVDA-AE) voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: vuist. Tekst: Werkloosheid, korruptie, kapitalisme, fascisme. Genoeg! Stem PVDA-AE Partij Van De Arbeid - Antifascistische Eenheid. Ver. uitg.: Marie-Roos (sic) Eligius, Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel / Verkiezingsdrukwerk parlementaire verkiezingen 21 mei 1995. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"