La fin du parlementarisme - Destrée, Jules (Bruxelles: L'Avenir social, 1901)
"Toespraak gehouden tijdens de openingszitting van het academiejaar 1901-1902 in de Université Nouvelle de Bruxelles op 14 okt 1901. ; D/90/001S/91/101"