te005194: Politieke propaganda - F.W.
"Tekening als politieke propaganda voor de B.S.P., een schitterend België met daarin kieslijst nr. 1 (B.S.P.) gevormd door talloze mannelijke arbeiders. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"