pr003217: Mélancolie, 1924 - Masereel, Frans
"Zie ook: pr003212Zie ook: pr003213 Afdruk van een galvano van Frans Masereel met de afbeelding van de oorspronkelijke houtsnede getiteld 'Mélancolie' uit 1924. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"