pk001282: Kinderpreventorium Hickendorf, Westmalle, water- en verwarmingsinstellingen - Centrale der Metaalbewerkers van België, Provinciale Afdeeling Antwerpen P.M.B.; Nels; Ern. Thill
"Prentbriefkaart in monochromie en zwart-wit, voorstellend de water- en verwarmingsinstallaties van het Kinderpreventorium Hickendorf. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"