te002308: Kom versus helm - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Tekening uit drie delen. Eerste deel toont een vrouw in het veld met een kom op het hoofd. Op het tweede deel zie je de vrouw verbaasd naar beneden in het gras kijken, op het derde beeld loopt de vrouw verschrikt weg, een soldaat met een helm steekt zijn hoofd en bajonet boven het gras. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"