L'Etincelle [clandestien] (Charleroi: PC)
"Ondertitel: 1 mei 1941: Organe de lutte pour le Pain, la Paix et la Liberté jul 1944: Organe de la Fédération de Charleroi du Parti CommunisteOriginele exemplaren worden niet geraadpleegd. Enkel de fotokopieën zijn raadpleegbaar in de leeszaal"