te002493: Wie graaft de grootste put? - Denys, Rik
"Tekening van Rik Denys. Tekening van een zwarte man die met een houweel een put graaft. Naast hem zit een blanke man in een grote graafmachine een put te graven. De zwarte man kijkt er beteuterd naar... FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"