fo009628: Federaal Congres Bond Moyson - Hespel, Roger; Roghes
"Zwart-witfoto van de tafel met sprekers op een federaal congres van de Bond Moyson in Gent, 16 december 1956. V.l.n.r. o.a. Jozef Chalmet, Denise Van Den Houtte, Aug. Leekaert, Marcel De Loose en De Keuleneir. Op de achtergrond een bord met opschrift: De ziekteverzekering moet de sociale verzekerden een grotere zekerheid geven. Daarvoor strijden de Socialistische Mutualiteiten. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"