vlt000050: Vrouw en globe
"Vaandeltop in de vorm van een ringvormige medaillehouder met enkele medailles, daarboven een wereldbol met daarop een vrouwenfiguur die een vlag draagt. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"