fo030447: Belgische fotografen; Carl Uytterhaegen; Fotografie - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van fotograaf Carl Uytterhaegen die één van zijn werken toont. Jaren 1970. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"