799.064: Dossier betreffende het subsidiedossier met de resultaatrekening 2002 voor de Stedelijke Integratiedienst - Democratische Volks- en Cultuurvereniging (DHKD)
"Collection: DHKD; Series: 799.5: Werkingssubsidies; Level of description: File"